Pastă de ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conservă de ton bucăţi in ulei
  • 1 lămâie
  • 250 gr unt
  • 1 ceapă mică
  • sare

Mod de preparare

Tonul se scurge de ulei si se amestecă cu untul cu ajutorul mixerului până devine ca o pastă moale şi tartinabilă , se adugă şi ceapa,zeamă de lămâie se potriveşte de sare , se mai amestecă puţin şi apoi se pune la rece.

Poftă Bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise