Pasta-crema de ficat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie pate de ficat mare
  • 3 oua
  • 5 fire marar
  • 1 castravecior murat
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura cu unt/margarina
  • 1 lingura KETCHUP (sau bulion)
  • condimente

Mod de preparare

Se fierb ouale f.bine, se curata si se separa galbenusul de albus.

Galbenusul se paseaza f.bine si se amesteca impreuna cu pateul, untul, KETCHUP-ul si condimentele. Dupa ce devin o pasta compacta se adauga ceapa si castraveciorul date prin razatoarea mica si scurse de zeama si mararul tocat fin.

Albusul se toaca in cubulete si se foloseste ptr ornare sau se poate pune in compozitie. POFTA BUNA!

Aceasta pasta poate fi folosita cu succes si ptr oua umplute sau ardei verzi umpluti ptr aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise