Pasta de ardei copti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei rosii grasi
  • 4 catei de usturoi
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 5-7 frunze de menta (optional)

Mod de preparare

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30 de minute pana coaja se desprinde.

Scoatem ardeii si ii punem intr-o punga care se inchide ermetic ca sa transpire si putem sa ii curatam dupa care ii lasam sa se scurga de lichiduri.

Punem toate ingredientele in robotul de bucatarie si ii tocam pana iese o pasta gustoasa.

O punem intr-un borcan care se inchide ermetic si pastram la frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise