Pasta de ardei copti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei rosii grasi
  • 4 catei de usturoi
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 5-7 frunze de menta (optional)

Mod de preparare

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30 de minute pana coaja se desprinde.

Scoatem ardeii si ii punem intr-o punga care se inchide ermetic ca sa transpire si putem sa ii curatam dupa care ii lasam sa se scurga de lichiduri.

Punem toate ingredientele in robotul de bucatarie si ii tocam pana iese o pasta gustoasa.

O punem intr-un borcan care se inchide ermetic si pastram la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise