Pasta de avocado cu cas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata avocado
  • 1 rosie mare
  • 200 g cas de oaie sau de vaca, dupa preferinta
  • cateva masline

Mod de preparare

Se verifica avocado sa fie putin moale (daca la cumparare este foarte ferm, se tine invelit in hartie pana are consistenta unei pere coapte). Se taie in doua, se scoate samburele, iar miezul se scoate cu o lingurita pe o farfurie adanca, unde se zdrobeste cu o furculita.

Se rade casul pe razatoarea mica, rosia se taie cubulete.

Se amesteca toate, se sareaza si se aseaza intr-un bol. Se orneaza cu masline. Este bine sa se consume tot la o masa, deoarece se oxideaza repede si isi schimba culoarea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise