Pasta de branza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 100 g cas proaspat
  • 50 g unt
  • 3 lnguri ulei
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • sare, piper alb macinat

Mod de preparare

Branza, casul si untul se dau pe robot, pana se obtine o pasta omogena.

Ceapa si patrunjelul se taie marunt, se adauga uleiul, sarea si piperul, dupa care se incorporeaza si branza(ceapa nu se da la robot) Se poate servi pe felii de paine prajita, sau ca umplutura pentru rosii sau ardei gras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise