Pasta de branza

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza sarata
  • boia
  • ceapa
  • margarina(unt)
  • Cantitatile se pot pune dupa gustul fiecaruia..

Mod de preparare

Branza se amesteca cu boia si margarina pana avem o pasta omogena apoi ceapa care se toaca marunt se adauga la compozitie.

Cu felii de paine se pot face sandwich-uri gustoase iar daca pasta a fost tinuta in frigider la rece..putem face bilute de pasta (ex:om de zapada)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise