Pasta de brinza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cca 350 g brinza \"feta\"
  • -2-3 linguri de smintina
  • -75 grame unt moale
  • -1 lingurita boia(sau dupa gust)
  • -1/4 ceapa,taiata f.,f.marunt
  • -sare daca e nevoie
  • -vreo 5 rosii si vreo 5 castraveti

Mod de preparare

Se marunteste bine,brinza.Se amesteca,pe urma,cu smintina,untul,boiaua,ceapa;cine vrea,poate sa puna cca 100 g cascaval ras(eu pun);se potriveste de sare.

Rosiile se spala,se taie in jumatate,se scobesc si se presara cu putina sare(pentru a ajuta apa din ele sa se scurga);se lasa,cu gura in jos cca 15 minute.Castravetii se spala,se scobesc,se pun cu gura in jos(nu se presara sare,deoarece se inmoaie),cca 15 minute.

Se umplu,apoi(rosiile si castravetii),cu pasta de brinza;se orneaza,dupa gust(de data asta,am avut f.putin timp la dispozitie,am pus doar niste sunca taiata f.marunt).

Un aperitiv rapid si gustos !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise