Pasta de ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ciuperci Pleurotus
  • 2 cepe
  • 10 nuci
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se toaca marunt,iar ceapa cubulete.

Se pune uleiul la incins si mai intai se pune ceapa,apoi ciupercile,sarea,foile de dafin si piperul.Se lasa sa scada,amestecand mereu.

Nucile se toaca bucati nu prea mici.

Cand ciupercile au scazut bine ,se adauga usturoiul pisat si nucile ,se amesteca si se scot foile de dafin.

Aceasta pasta se serveste rece sau calda,pe paine proaspata sau lipie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise