Pasta de ciupercute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aveti nevoie de:
  • ciupercute 300 g
  • usturoi 3-4 graunti
  • maioneza 2-3 linguri, dupa preferinte
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt (patrunjel sau marar)

Mod de preparare

Se curata ciupercutele si se pun la fiert in apa cat sa le acopere (3 degete peste) pana cand devin moi. In rastimpul acesta se face maioneza formata dintr-un galbenus de ou (crud sau fiert), ulei de floarea soarelui, sare si putina zeama de lamaie sau...o cumparati gata facuta. Se piseaza usturoiul. Dupa ce s-au fiert ciupercutele, se scurg bine de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin robot sau prin masina de tocat si se amesteca cu usturoiul, maioneza si verdeata. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se serveste ca aperitiv, cu paine sau in albusuri de ou fiert, ca umplutura.

Promit sa adaug si o poza cat mai curand ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise