Pasta de ficat (pentru tartine)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg: 500 g ficat prăjit sau fiert sau pateu de ficat
  • 400 g unt
  • 100 g pastă de peşte
  • ceapă
  • piper
  • sare
  • după gust.

Mod de preparare

Se freacă untul bine sub formă de spumă, apoi se adaugă ceapă tocată marunt şi înăbuşită şi ficatul dat prin maşina de tocat, sau pateul de ficat (conservă). Se adaugă piperul macinat, sarea şi pasta de peşte. Se amestecă pîna se omogenizează perfect.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise