Pasta de galbenuş (pentru tartine)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari
  • 150 ml ulei
  • 100 g mustar
  • sare si zahar pudra
  • dupa gust.

Mod de preparare

Gălbenuşurile se dau prin sită, se freacă cu uleiul, muştarul, zahărul şi sarea. Dacă pasta este prea consistentă se adaugă supa de carne sau lapte pînă se obţine o pastă cu consistenta de alifie. La această pastă se mai poate adăuga pastă de peşte după gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise