Pasta de jumari (crame)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg jumari
  • 3 linguri mustar
  • o ceapa tocata prin masina
  • 4 oua fierte tare
  • piper
  • boia de ardei
  • 200 grame telemea rasa marunt de tot
  • 3 castraveciori murati

Mod de preparare

Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena. Daca este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.

Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu sau chiar cu rosii proaspete

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise