Se spala si se fierb cartofii in coaja 20 minute. Ouale se fierb tari, cam 5 minute. Dupa ce au fiert cartofii si ouale, curatati coaja.
In uleiul de masline (pastrati putin pentru decor) caliti ceapa taiata fideluta si morcovii rasi pe razatoarea mai mare.
Intr-un blender puneti ouale taiate bucati mai mari, pestele dintr-o conserva fara uleiul din ea, mustarul, ceapa si morcovul calite si cartofii zdrobiti. Adaugati sare, piper, otetul si zeama de la jumatate de lamaie. Mixati amestecul 10-15 secunde.
Se consuma ca atare ca aperitiv impreuna cu pestisorii din a doua conserva, sau la tartine, sandwitch-uri. Pentru aspect, puteti sa puneti pasta intr-o pompa de spritat cu care faceti diferite modele pe farfurii colorate decorate cu felii de lamaie, nuferi din felii de arpagic pe foi de spanac si o barza din staniol pe o farfurie bleu, felii de rosii, castraveti, stropiti cu ulei de masline, etc.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise