pasta de sardele

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de sardele
  • 1 pachet nut
  • 1 /2 lamaie
  • sare
  • 1 felie de franzela
  • piper

Mod de preparare

Painea muiata in apa se stoarce si se amesteca cu sardelele, cu ajutorul unei furculite sau mixer, se omogenizeaza si untul care a fost tinut la temperatura camerei (mai moale), se amesteca si cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pasta obtinuta se tine la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise