Pasta de sardele picanta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cutie de sardele in ulei picanta
  • 1cutie de ton in apa
  • 100 gr de unt
  • 10-15 masline verzi sau negre fara samburi
  • 1-2linguri maioneza
  • putin suc de lamaie
  • 1ceapa mica taiata cuburi

Mod de preparare

Se scurg sardelele de ulei si tonul de apa si se pun in robotul de bucatarie ,se adauga untul moale maslinele,1lingura de suc de lamaie si se mixeaza pana devine pasta se adauga si maioneza si se da la gust cu sare,piper iar la urma se adauga ceapa taiata cuburi si se amesteca bine.Se poate servi imediat sau se lasa putin la racit.

Se poate servi pe felii de bagheta sau biscuiti sarati alaturi de felii de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise