Pasta de soia si naut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame soia boabe fiarta
  • - 250 grame naut fiert
  • - 2 morcovi
  • - 1 patrunjel
  • - 1 pastarnac mic
  • - 4-5 catei usturoi
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - 2 linguri tarate de grau
  • - 1 lingura seminte de in macinate
  • - 1 lingura suc/sos de rosii
  • - sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Nautul si soia se scurg de apa in care au fost fierte si se pun intr-un vas de plastic. Se fac pasta folosing blenderul. Se adauga morcovii, patrunjelul, pastarnacul fierte in prealabil, si toate celelalte ingrediente. se amesteca pana ce se obtine o pasta fina.

Pasta astfel obtinuta se poate servi pe paine neagra prajita!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise