Pasta de soia si naut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame soia boabe fiarta
  • - 250 grame naut fiert
  • - 2 morcovi
  • - 1 patrunjel
  • - 1 pastarnac mic
  • - 4-5 catei usturoi
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - 2 linguri tarate de grau
  • - 1 lingura seminte de in macinate
  • - 1 lingura suc/sos de rosii
  • - sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Nautul si soia se scurg de apa in care au fost fierte si se pun intr-un vas de plastic. Se fac pasta folosing blenderul. Se adauga morcovii, patrunjelul, pastarnacul fierte in prealabil, si toate celelalte ingrediente. se amesteca pana ce se obtine o pasta fina.

Pasta astfel obtinuta se poate servi pe paine neagra prajita!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise