Pasta de somon afumat

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de fasole alba
  • 2 linguri de verdeturi proaspete tocate
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 200 g de somon afumat
  • sare si piper

Mod de preparare

Se amesteca fasolea, verdeturile, sucul de lamaie si somonul intr-un blender sau cu un mixer pana se formeaza un amestec omogen. Se adauga sare si piper dupa gust. Se lasa la rece macar o ora. Se poate servi cu paine neagra prajita sau biscuiti sarati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise