Pasta din fasole neagra

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr de fasole neagra muiata peste noapte si fiarta pana devine moale.
  • ptr pasta ne folosim de un pahar de fasole fiarta
  • 1/3 pahar de tahini curat neprelucrat
  • 2-3linguri de apa
  • sucul de la o lamaie mica sau de la 1/2 mare
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • putin ulei de masline virgin

Mod de preparare

In vasul blenderului punem toate ingridentele si pornim blenderul sa prelucreze pana totul devine o pasta consistenta dar uniforma daca ni se pare prea consistenta se mai poate adauga 1 lingura de apa.

Este o pasta foarte gustoasa si se mentine cateva zile la frigider. Se poate servi pe bruschete sau pe bagheta proaspata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise