Pasta din fasole neagra

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr de fasole neagra muiata peste noapte si fiarta pana devine moale.
  • ptr pasta ne folosim de un pahar de fasole fiarta
  • 1/3 pahar de tahini curat neprelucrat
  • 2-3linguri de apa
  • sucul de la o lamaie mica sau de la 1/2 mare
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • putin ulei de masline virgin

Mod de preparare

In vasul blenderului punem toate ingridentele si pornim blenderul sa prelucreze pana totul devine o pasta consistenta dar uniforma daca ni se pare prea consistenta se mai poate adauga 1 lingura de apa.

Este o pasta foarte gustoasa si se mentine cateva zile la frigider. Se poate servi pe bruschete sau pe bagheta proaspata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise