Pasta din linte neagra vegana

Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de linte neagra
  • 1 ceapa mare taiata cuburi
  • 1/2 pahar de nuci putin prajite, taiate
  • putina patrunjel frunze, spalate si taiate
  • ulei de canola
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa, pana se inmoaie comple. O strecor de apa si las putin sa se raceasca.

Prajesc ceapa in ulei pana se rumeneste usor si las putin sa se raceasca.

Intr-un robot de bucatarie, punem lintea, ceapa si nucile si macinam pana devine pasta, adaugam patrunjelul, putin ulei, sare si piper si mixam pana totul devine o pasta.

O asezam intr-o cutie si pastram la rece. Se poate servi unsa pe paine putin prajita sau in farfurie, cu bucatele de ceapa verde si rosioare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise