Pasta din linte neagra vegana

Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de linte neagra
  • 1 ceapa mare taiata cuburi
  • 1/2 pahar de nuci putin prajite, taiate
  • putina patrunjel frunze, spalate si taiate
  • ulei de canola
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa, pana se inmoaie comple. O strecor de apa si las putin sa se raceasca.

Prajesc ceapa in ulei pana se rumeneste usor si las putin sa se raceasca.

Intr-un robot de bucatarie, punem lintea, ceapa si nucile si macinam pana devine pasta, adaugam patrunjelul, putin ulei, sare si piper si mixam pana totul devine o pasta.

O asezam intr-o cutie si pastram la rece. Se poate servi unsa pe paine putin prajita sau in farfurie, cu bucatele de ceapa verde si rosioare. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise