pasta din stavrid pentru parjoale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • stavrid cu cap
  • ceapa
  • oua
  • paine alba
  • usturoi
  • vin alb
  • piper
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 10 ml de ulei si 100 ml de supa de peste.Se raceste , se amesteca cu bucatile de peste si painea bine stoarsa apoi se toaca cu masina cu sita fina.

Se adauga oua , piper, usturoi, sare si marar verde, amestecandu-se bine pana ce se omogenizeaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise