Pasta italiana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -200 g unt
  • -500 g branza dulce proaspata
  • -150g cascaval
  • -260 g sardine (o cutie mare)
  • -1 ceapa rosie mai mica
  • -2 linguri de ulei de masline
  • -boia de ardei (facultativ)
  • -piper
  • -sare

Mod de preparare

Se curata de oase sardinele si se zdrobesc cu furculita pana se obtine o pasta omogena. Se da cascavalul pe razatoarea mica si se amesteca cu sardina bine. Se freaca untul spuma, se scurge apa care se va separa si se amesteca cu sardinele zdrobite si amestecate cu cascavalul ras, uleiul si ceapa rosie taiata marunt de tot. Se amesteca bine cu mixerul, dupa care se pune branza si se amesteca in continuare. Apoi se pune sarea, piperul si boiaua dupa gust (eu nu am pus).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise