Pasta italiana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -200 g unt
  • -500 g branza dulce proaspata
  • -150g cascaval
  • -260 g sardine (o cutie mare)
  • -1 ceapa rosie mai mica
  • -2 linguri de ulei de masline
  • -boia de ardei (facultativ)
  • -piper
  • -sare

Mod de preparare

Se curata de oase sardinele si se zdrobesc cu furculita pana se obtine o pasta omogena. Se da cascavalul pe razatoarea mica si se amesteca cu sardina bine. Se freaca untul spuma, se scurge apa care se va separa si se amesteca cu sardinele zdrobite si amestecate cu cascavalul ras, uleiul si ceapa rosie taiata marunt de tot. Se amesteca bine cu mixerul, dupa care se pune branza si se amesteca in continuare. Apoi se pune sarea, piperul si boiaua dupa gust (eu nu am pus).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise