Pastai cu salsa de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g pastai verzi
  • 1 fenicul mic
  • 1 praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • sare.

Mod de preparare

Spalati prazul și taiati-l rondele dupa care il prajiti putin in ulei, adaugati feniculul taiat marunt, ardeiul taiat cuburi iar dupa 5 minute adaugati si rosiile taiate marunt. Dupa 1-2 minute adaugati pastaile curatate, spalate si taiate in jumatate. Condimentati cu sare dati focul incet, acoperiti si lasati sa fiarba 20 minute amestecand din cand in cand.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise