Pastai cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastai (fasole verde)
  • 2 cepe
  • 3 rosii mari
  • o caciulie usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare, piper, faie de dafin, cimbru

Mod de preparare

Fasolea spalata, taiata in bucati, se fierbe o jumatate de ora.

Ceapa maruntita, se rumeneste, se adauga rosiile date pe razatoare. Dupa ce se obtine un sos , se adauga pastaile strecurate. Adaugi usturoiul pisat, condimentezi,dai un clocot.Mananci cu mamaliguta. Daca doresti, cand nu este post, poti sa folosesti numai 2 catei de usturoi la sos,pentru gust, dar adaugi 300 ml smantana. Se poate adauga si carnita. Este un deliciu

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise