Pastaile se spala, se curata de capete si se rup in 2-3 bucati. Se taie 3 catei de usturoi. In uleiul incins se adauga usturoiul si se caleste. Se adauga apoi pastaile si sa calesc inca 2-3 minute, amestecand des. Se acopera pastaile cu 2 cani de apa, se adauga condimentele si verdeturile tocate marunt.
Se pune capacul si se firbe la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Se verifica sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata se mai lasa la fiert cu capac. Se adauga restul de 2 catei de usturoi striviti si se fierbe inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. Se servesc simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise