Pastai verzi cu cartofi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr pastai verzi;
  • 2 cartofi potriviți;
  • sare;
  • 1 lingura de ulei.

Mod de preparare

Se spălă bine pastaile și le tăiem capetele. Cartofii se curata de coaja și se taie în cuburi potrivite. Se pregătește o oala cu apa și când aceasta începe sa fiarbă se adaugă sarea și pastaile cu cartofii. Se lasă la fiert timp de 30-40 de minute. Când s-au fiert, se scurg de apa si se așază în farfurie. Se poate stropi cu o lingura de ulei și chiar un usturoi tăiat mărunt pe deasupra.

Se mai poate manca și cu maioneza, după gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise