Paste cremoase cu morcovi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • penne
  • 4 morcovi, feliati
  • ulei de masline
  • 1 lg oregano uscat
  • 2-3 catei de usturoi, pisati
  • busuioc proaspat, maruntit
  • 5 Lg pasta de tomate
  • cascaval ras (optional)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb pastele.

Se pun feliile de morcov in robotul de bucatarie si se mixeaza pana devin pasta.

Se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga pasta de morcov, usturoiul pisat, pasta de tomate, oregano, sare si piper. Se lasa la foc mic, amestecand continuu, aproximativ 10 minute.

Se ia de pe foc si se adauga busuiocul maruntit.Se amesteca impreuna cu pastele si se aduga cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise