Paste cu branza cheddar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste (am folosit Serpentini)
  • 240 g branza cheddar, rasa
  • 2 linguri ciuperci intregi din conserva (puteti pune si mai multe)
  • 1 ceapa verde, tocata marunt (merg la fel de bine si 2)
  • 180 ml lapte
  • 180 ml smantana
  • 1 lingurita paprika/ boia

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg.

Intr-un castron se amesteca laptele cu smantana apoi se adauga ceapa, pastele si ciupercile.

Se muta totul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt apoi se presara paprika/ boiaua.

Se da vasul la cuptorul preincalzit la 160 g C pentru aproximativ 25 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise