Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g paste Baneasa din grau dur
  • 1 lingura ulei de floare
  • 3 ciuperci medii
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs.

Ciupercile curatate, le tocam marunt. Ceapa spalata o taiem fideluta.

Punem uleiul de floare intr-o tigaie , adaugam ceapa verde si ciupercile, sare, piper si calim cateva minute 8-10', pana ce apa lasata de ciuperci se evapora complet.

Pastele scurse, le golim intr-un bol si adaugam peste ele uleiul de masline si amestecam.

Punem pastele in farfurii, adaugam deasupra cateva linguri din amestecul de ciuperci si deasupra, presaram putin marar tocat pt un plus de aroma.

Simplu, rapid si bun . :-D

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise