Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g paste Baneasa din grau dur
  • 1 lingura ulei de floare
  • 3 ciuperci medii
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs.

Ciupercile curatate, le tocam marunt. Ceapa spalata o taiem fideluta.

Punem uleiul de floare intr-o tigaie , adaugam ceapa verde si ciupercile, sare, piper si calim cateva minute 8-10', pana ce apa lasata de ciuperci se evapora complet.

Pastele scurse, le golim intr-un bol si adaugam peste ele uleiul de masline si amestecam.

Punem pastele in farfurii, adaugam deasupra cateva linguri din amestecul de ciuperci si deasupra, presaram putin marar tocat pt un plus de aroma.

Simplu, rapid si bun . :-D

Pofta buna !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise