Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g paste Baneasa din grau dur
  • 1 lingura ulei de floare
  • 3 ciuperci medii
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs.

Ciupercile curatate, le tocam marunt. Ceapa spalata o taiem fideluta.

Punem uleiul de floare intr-o tigaie , adaugam ceapa verde si ciupercile, sare, piper si calim cateva minute 8-10', pana ce apa lasata de ciuperci se evapora complet.

Pastele scurse, le golim intr-un bol si adaugam peste ele uleiul de masline si amestecam.

Punem pastele in farfurii, adaugam deasupra cateva linguri din amestecul de ciuperci si deasupra, presaram putin marar tocat pt un plus de aroma.

Simplu, rapid si bun . :-D

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise