Paste cu ciocolata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cateva patratele de ciocolata cu menta (sau orice aroma preferati);
  • 3-4 linguri cu lapte;
  • 1 ou batut bine;
  • 150 g paste Hutton patratele ondulate;
  • Un varf lingurita coaja de lamaie;
  • putina coaja de portocala;
  • 1 lingura cu varf de cacao;
  • 2 linguri de zahar;
  • 1 lingurita rasa sare.
  • Portii: 2

Mod de preparare

Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, azi m-am gandit sa le reinventez, adaugand aromele preferate ale surorilor mele: menta, portocala si lamaie.

Se preincalzeste cuptorul, iar intre timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Nu le fierbeti mult, pentru ca vor sta si la cuptor.

Cand sunt aproape fierte, se dau de pe foc, se scurg de apa si se rastoarna intr-o cratita unsa cu putin ulei. Se adauga peste ele cacao, zahar, coaja de lamaie si de portocala tinuta in zahar la borcan, laptele si oul batut bine. Se amesteca bine.

Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, se asaza pe un platou si apoi se rade ciocolata cu menta peste ele.

Pofta Buna!

Reteta o gasiti si pe blogul meu http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/paste-hutton-cu-ciocolata.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise