Paste cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 punga paste fainoase (fara ou, in post)
  • -1 ceapa mijlocie
  • -1 morcov mijlociu
  • -1 felie radacina de telina mijlocie
  • -4 catei de usturoi
  • -4 linguri de ulei de masline
  • -1 cutie ciuperci de 400 gr.
  • -1 varf cutit boia
  • -1 lingura de pasta de tomate
  • -putin oregano
  • -putin piper
  • -sare dupa gust

Mod de preparare

Ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoare, radacina de telina rasa si cateii de usturoi zdrobiti se calesc in uleiul de masline. Se adauga ciupercile spalate si scurse, taiate dupa preferinta, boiaua, oregano, piperul, pasta de tomate, sare dupa gust si se fierbe pana ce sosul capata consistenta dorita.

Pastele se fierb conform indicatiilor producatorului, se scurg, se clatesc si se amesteca apoi cu sosul de ciuperci.

La servire se decoreaza cu cateva masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise