paste fainoase cu mozzarella

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste fainoase
  • ulei de masline
  • rosii
  • ardei iute rosu
  • usturoi
  • pasta de tomate
  • lamaie
  • branza Mozzarella
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie , se adauga ardei iute , usturoiul se asezoneaza , apoi se calesc la foc mic 3 min. Se incorporeaza rosiile cu pasta de tomate si se fierbe totul inca 8 min.

Se adauga apoi sucul de lamaie ,otetul, branza Mozzarella si se fierbe totul 5-7 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise