paste fainoase cu pui si ghimbir

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • pudra de ghimbir
  • sos de soia
  • miere
  • paste fainoase
  • creson
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron ghimbirul, sosul de soia si mierea. Se adauga puiul taiat fasii , amestecandu-se astfel incat sosul sa acopere carnea. Se lasa la marinat 2 ore.

Dupa acest timp, se frige puiul marinat 10-12 min, pe ambele parti, pana se rumeneste.

Se asaza intr-un castron pastele fainoase scurse, se adauga cresonul si ceapa verde. Se adauga carnea de pui si se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise