Paste marinara (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 40g spaghete
  • - 20g pulpa rosii
  • - 10g ceapa
  • - 20g ardei gras
  • - 3g sare
  • - 2g piper
  • - 20ml vin alb
  • - 10ml ulei masline
  • - 5g busuioc

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: ceapa si ardeiul se curata si se spala, se toaca marunt si se prajesc in ulei de masline, se adauga sucul de rosii, sare, piper, vinul alb. Dupa ce acesta este fiert se adauga peste pastele fierte in apa cu sare si scurse. Se servesc cu busuioc proaspat tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise