Paste marinara (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 40g spaghete
  • - 20g pulpa rosii
  • - 10g ceapa
  • - 20g ardei gras
  • - 3g sare
  • - 2g piper
  • - 20ml vin alb
  • - 10ml ulei masline
  • - 5g busuioc

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: ceapa si ardeiul se curata si se spala, se toaca marunt si se prajesc in ulei de masline, se adauga sucul de rosii, sare, piper, vinul alb. Dupa ce acesta este fiert se adauga peste pastele fierte in apa cu sare si scurse. Se servesc cu busuioc proaspat tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise