Pastrav cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 pastravi
  • 6-7 cartofi taiati sferturi
  • sare
  • piper
  • mujdei de usturoi
  • o lamaie

Mod de preparare

Condimentam pastravul cu sare si piper si al lasam vreo 10 minute.Intr-o tava punem ulei in care punem pastravul si al punem an cuptorul incins.Il lasam la cuptor pana capata o culoare aurie(trebuie intors pe ambele parti).Dupa ce s-a facut al scoatem pe o farfurie si al stropim din belsug cu lamaie.In uleiul ramas de la peste punem cartofi taiati sferturi,peste care punem sare si piper.Cand aproape s-au facut cartofii punem pastravul si mai lasam pana cartofii devin aurii.

Il servim cu un mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise