Pastrav cu ceapa si mamaliga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pastravi (recomand proaspeti)
  • 4 5 cepe
  • faina de malai
  • faina de grau (alba)
  • 5 6 catei de usturoi
  • sare ,piper,chili,un cub knor,boia dulce

Mod de preparare

Pastravii se curata se spala si se usuca cu un prosop.Faina de malai se amesteca cu faina alba(la 3 parti de malai o parte de faina alba).In faina se adauga sare ,piper,chili.Dam pestele prin faina si-l prajim in ulei incins,trebuie sa iasa mai crocant.

Ceapa o taiem pestisori si o prajim im ulei.Cand a capatat o culoare sticloasa turnam o jumatate de cana de apa,punem cubul knor si o lasam sa fiarba.Dupa ce sa evaporat apa o mai prajim 1 2 min cu usturoiul taiat marunt.O lasam sa se odihneasca sub capac c-am 25 min.Merge grozav cu o crema de usturoi mai aromata.Pofta buna!!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise