Pastrav cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de pastrav
  • 2 ardei grasi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 pahare de vin sec
  • 1 pahar de apa
  • ulei de masline
  • sare
  • 2 lamai

Mod de preparare

Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie dupa gust. Se sareaza, se acopera cu folie de celofan si se tine o jumate de ora la frigider.

Intre timp curatam legumele. Ardeii si morcovii ii taiem julienne, iar cepa verde rondele subtiri.

Intr-un vas de yena uns cu ulei asezam legumele. Se sareaza dupa gust. Peste ele punem cele doua bucati de peste. Adaugam vinul sec, 1 pahar de apa, si putin ulei de masline.Se acopera vasul si se da la cuptor 45 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise