Pastrav cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de pastrav
  • 2 ardei grasi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 pahare de vin sec
  • 1 pahar de apa
  • ulei de masline
  • sare
  • 2 lamai

Mod de preparare

Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie dupa gust. Se sareaza, se acopera cu folie de celofan si se tine o jumate de ora la frigider.

Intre timp curatam legumele. Ardeii si morcovii ii taiem julienne, iar cepa verde rondele subtiri.

Intr-un vas de yena uns cu ulei asezam legumele. Se sareaza dupa gust. Peste ele punem cele doua bucati de peste. Adaugam vinul sec, 1 pahar de apa, si putin ulei de masline.Se acopera vasul si se da la cuptor 45 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise