pastrav cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastravi
  • salata a la russe
  • maioneza
  • morcovi
  • ceapa
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Ceapa, morcovii si telina se fierb in apa cu sare, otet si piper boabe. Se adauga peste pastravi si se fierb cca 10 min. Pastravii se racesc si se curata de pielita. Salata a la russe se monteaza pe platou, portionata; peste aceasta se aranjeaza pastravii si se orneaza cu maioneazza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise