Pate de casa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g ficat de porc;
  • 100 g unt;
  • 1 lingura de ulei de masline;
  • Galbenusul de la 1 ou fiert;
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Un mic dejun sanatos ce se poate servi alaturi de un ceai sau suc de mere.

Mod de preparare:

Se fierbe ficatul de porc in apa fara sare si se lasa la racit.

Se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie, se adauga galbenusul fiert, untul, uleiul de masline, sare si piper dupa gust.

Pofta Buna!

Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise