pate de soia(2)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • soia boabe
  • ceapa
  • gogosar rosu
  • masline
  • patrunjel tocat fin
  • ulei
  • supa de legume

Mod de preparare

Boabele de soia se aleg , se spala si se pun la inmuiat 12-24 ore apoi se fierb.

Cand sunt gata , se scurg si se pun intr-un castron impreuna cu ceapa tocata marunt si sarea. Se adauga maslinele , gogosarul tocat si uleiul. Se paseaza bine cu mixerul pana ce se obtine o pasta omogena , foarte frumos colorata. La nevoie se adauga supa de legume.La sfarsit de tot,se pune patrunjelul .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise