pate din fasole verde

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole verde
  • maioneza de soia

Mod de preparare

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se fierbe la foc mic 35 min. Se scurge apoi se zeama , se paseaza bina. Dupa ce s-a racit bine, se amesteca cu maioneza de soia. Se serveste pe paine, ca tartine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise