pate din linte(1)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • linte
  • ceapa
  • morcovi
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Lintea se alege , se spala si se lasa la inmuiat o ora. Se scurge de zeaama in care a stat si se pune la fiert cca 2-3 l apa , impreuna cu morcovul. Se fierbe la foc mic . Cand e gata , dupa cca 30-40 min , se ia de pe foc, se scurge de zeama si se paseaza impreuna cu morcovul fiert si ceapa cruda, tocata marunt , uleiul punandu-se dintr-o data . La sfarsit se pune sare, si seserveste cu masline sau cu diverse salate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise