pate din linte cu masline

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • linte
  • ceapa
  • morcovi
  • ulei
  • sare
  • masline

Mod de preparare

Lintea se alege , se spala si se lasa la inmuiat o ora. Se scurge de zeaama in care a stat si se pune la fiert cca 2-3 l apa , impreuna cu morcovul. Se fierbe la foc mic . Cand e gata , dupa cca 30-40 min , se ia de pe foc, se scurge de zeama si se paseaza impreuna cu morcovul fiert si ceapa cruda, tocata marunt , uleiul punandu-se dintr-o data . La sfarsit se pune sare, si se serveste cu masline sau cu diverse salate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise