pate din linte cu masline

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • linte
  • ceapa
  • morcovi
  • ulei
  • sare
  • masline

Mod de preparare

Lintea se alege , se spala si se lasa la inmuiat o ora. Se scurge de zeaama in care a stat si se pune la fiert cca 2-3 l apa , impreuna cu morcovul. Se fierbe la foc mic . Cand e gata , dupa cca 30-40 min , se ia de pe foc, se scurge de zeama si se paseaza impreuna cu morcovul fiert si ceapa cruda, tocata marunt , uleiul punandu-se dintr-o data . La sfarsit se pune sare, si se serveste cu masline sau cu diverse salate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise