pate din mazare cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mazare uscata
  • ceapa
  • maioneza soia

Mod de preparare

Mazarea se alege, se spala si se pune la inmuiat 10 ore. Apoi se fierbe la foc mic, in suficienta apa .

Cand a fiert bine , se scurge de zeama si se mixeaza impreuna cu ceapa . Se adauga maioneza, amestecandu-se bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise