Pateu de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei,
  • 2-3 cepe,
  • 1 lingura margarina,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Punem intr-o cratita la fiert ficateii cu ceapa taiata in patru si o cana, doua de apa. Cand ficateii sunt fierti se da deoparte se strecoara si se lasa sa se raceasca. Compozitia o dati prin masina de tocat carne sau la blender. Puneti o lingura de margarina in compozitie si condimentati cu sare si piper dupa gust.

Aceasta e reteta de pateu de casa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise