Pateu de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei,
  • 2-3 cepe,
  • 1 lingura margarina,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Punem intr-o cratita la fiert ficateii cu ceapa taiata in patru si o cana, doua de apa. Cand ficateii sunt fierti se da deoparte se strecoara si se lasa sa se raceasca. Compozitia o dati prin masina de tocat carne sau la blender. Puneti o lingura de margarina in compozitie si condimentati cu sare si piper dupa gust.

Aceasta e reteta de pateu de casa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise