Pateu de casa de ficatei de pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg ficatei de pui( proaspeti)
  • -2 cepe mari
  • -1 lingurita de sare( sau dupa gust)
  • -1/2 lingurita piper proaspat macinat( sau dupa gust)
  • -2 pachete de unt( 400 g)
  • -ulei de masline
  • -1 lingurita de mustar

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei de masline intr-o cratita anti-aderenta pana devine sticloasa.

Se curata ficateii de pui si se adauga la ceapa; se acopera cratita cu un capac si se lasa la foc mic pana

s-au prajit bine .

Se lasa sa se raceasca ,apoi se mixeaza cu mixerul vertical pana devine o pasta omogena.

Intr-un bol se mixeaza untul scos din timp de la frigider pana devine spumos; se adauga o lingurita de mustar si apoi treptat pasta de ficatei.

Se mai adauga sare dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise