Pateu de linte

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr linte verde
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 4 catei de usturoi
  • marar
  • sare
  • 3 ulei
  • piper
  • boia...dupa gust

Mod de preparare

Lintea se pune la hidratat intr-un bol cu apa pt cateva ore.

Dupa, o spalam si o punem la fiert cu morcovul si cartofii, spalati si curatati in prealabil, pentru 30 de minute.

Dupa ce legumele au fiert, le scoatem din apa, le lasam cateva minute sa se racoreasca si le trecem in robot impreuna cu usturoiul si celalalte condimente si uleiul.

Se face tare usor, este sanatos si satios!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise