PATEU DIN PATE DE FICAT

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie pate de ficat
  • 5 oua
  • 5 cepe
  • 1/2 pachet unt

Mod de preparare

Ceapa se curata,se spala,se toaca marunt si se prajeste.Peste ceapa se adauga ouale si se face omleta.Se da deoparte sa se raceasca si se da prin masina de tocat,se adauga pateul de fact,piper,untul si se bate bine compozitia pana se omogenizeaza si se obtine o pasta.Se pastreaza la frigider si se pot face o multime de combinatii la servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise