Pateu pentru sandwich

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • \"Aceasta reteta am primit-o la cererea mea de la o D-na autriaca din vecinatate care nu numai ca este f. de treaba si pe care o admir si o respect f. mult.
  • Cantitatile ingredientelor este f. mare , dar se pot imparti in functie de necesitate.\"
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1kg de mezel dublu afumat(dürre)
  • - 2-3 cepe mari fin taiate(cat. dupa gust)
  • - 12-14 castraveti murati mari(cant. dupa gust)
  • - 10 oua fierte tari
  • - 1 pac. smintina acra
  • - 1 pac. \"creme fraiche\"
  • - cascaval ras ca.200-250g (emmentaler,gouda....)
  • - \"sauce tartare\" dupa gust
  • - sare + piper dupa gust

Mod de preparare

Mezelul se trece cprin masina de tocat sau se marunteste marunt.

Ceapa se taie f. fin la fel si castraveciorii murati si ouale.

Se amesteca cu restul ingredientelor cu atentie si degustund se mai adaoga cite ceva eventual.

De ex. preparat cu doar jumatate din cant. si am pus doar \"creme fraiche\" in pateu.

Este important ca. castraveciorii sa aiva un gust aromat, si pe cit posibil sa se scurga inainte de a-i mixa in masa de pateu.

Va urez spor la preparat si pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise