Pateu vegetal

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g tahina
  • 100 g masline
  • 100 g ciuperci
  • 1 cartof
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel,marar
  • suc de lamaie
  • ulei de masline
  • sare,piper

Mod de preparare

Tahina se subtiaza cu suc de lamaie.Ciupercile se curata se taie si se fierb.Maslinele se toaca marunt.Cartoful se fierbe.

Din usturoi,ulei de masline,sare si suc de lamaie se prepara o maioneza la care se adauga treptat tahina.Se pun apoi maslinele,ciupercile,cartoful pasat,verdeata,piperul.Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise