Pateuri cu ciocolata si alune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - aluat de foietaj Morăriţa
  • - o ciocolată (am folosit Poiana cu lapte)
  • - 200 gr de alune pisate
  • - sirop de ciocolată (Nesquick)

Mod de preparare

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri

- punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o bucată de ciocolată

- presărăm alune pisate

- închidem dreptunghiurile şi le punem în tavă

- băgăm la cuptorul deja încins şi lăsăm la foc aproximativ 20 de minute, până se rumenesc pateurile

- se poate orna cu sirop de ciocolată!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise